Home » Transport marfa

transport mobilierTransport marfa

Transporturile de marfuri sunt un alt obiectiv al firmei noastre. Orice tip de marfa se poate transporta in siguranta cu autoutiliarele  noastre, personalul nostru ocupandu-se si de incarcarea, descarcarea si deplasarea acestora, din aceeasi dorinta de a va oferi o gama de servicii complete in domeniul transporturilor de marfuri.

Intampinati dificultati la transportul de marfa

Intampinati dificultati in gasirea unei dube de transport marfa in Bucuresti? Firmele concurente v-au oferit preturi exagerate? Nu-i nici o problema, firma Oner Trans va sta la dispozitie NON STOP cu servicii complete pentru realizarea de transporturi de marfa in Bucuresti. Fie ca aveti nevoie de transport mobila cu duba sau transport marfa la camion, Oner Trans va ajuta cu cea mai mare placere. Preturile practicate la transport marfa sunt mai mult decat rezonabile.

Experienta in transport marfa

Experienta personalului nostru este garantia serviciilor de transport  marfa , oricare dintre acestea fiind considerate fragile. Demontarea, remontarea, deplasarea si ambalarea mobilei se realizeza cu un mare simt de raspundere. Rabdarea si atentia sunt principalele calitati ale personalului care va muta mobila dumneavoastra.
Conducatorii autoutilitarelor noastre au experienta necesara pentru a transporta mobila dumneavoastra in cele mai bune conditii si siguranta. Transportul va ajunge in cel mai scurt timp la destinatie, drumul ales de conducatorii cu experienta, fiind intotdeauna cel optim.

De ce sa lucrezi cu Oner Trans?

transport-marfaCe-i drept, piata romaneasca pare a fi saturata daca ne raportam la numarul mare de firme si solicitarile venite din partea persoanelor fizice sau juridice aflate in cautarea unui colaborator perfect privind transportul de marfa.

Ce ne recomanda pe noi:

  • Seriozitate
  • Preturi competitive
  • Soferi experimentati
  • Consiliere gratuita
  • Asigurare marfa