Home » Transport mobila

transport-mobilaTransport mobila

Serviciile complete de transporturi de mobila  pe care le oferim, va elibereza pe dumneavoastra complet de aceasta sarcina, personalul nostru prestand servicii de la demontare / remontare, ambalare, deplasare, pana la transportul propriu-zis.

Oricare ar fi destinatia, fie ea in Bucuresti, tara sau strainatate, transportul mobilei va fi realizat in deplina siguranta.

Oriunde, la orice ora, va putem prelua toate sarcinile lagate de trasportul mobilei dumneavoastra.

Ce Dorim? Un Transport Mobila Eficent Si Ieftin!

Pretul ne face sa ne razgandim cand vine vorba despre achizitionarea serviciilor de transport. Am facut in asa fel incat pretul raportat la calitatea serviciilor sa fie cel mai bun.
Suntem pregatiti pentru transporturi de mobilier in conditii de perfecta siguranta. Oferim materiale auxiliare pentru ca mobila dumneavoastra sa ajunga in conditii perfecte la noua locatie: folie strech, folie cu bule, cutii pentru bagaje si haine, chingi de fixare.
Pentru a va oferi o cotatie de pret corecta pentru un transport de bagaje sau mobilier in Bucuresti sunt necesare informatii legate de greutate, volum, timpi de stationare, distanta. Odata stabilite aceste detalii, clientul va primi, in cel mai scurt timp, o oferta completa pentru serviciul solicitat. Firma noastra pune la dispozitia clientilor sai personal calificat, instruit si cu multe experienta in transportul mobilierului si bagajelor.

Estimare transport mobila pret

transport-marfa-mobila-pretIn transport mobila trebuie sa luati in calcul urmatoarele aspecte inainte de a apasa contact.

  • distanta dintre locatii
  • volum transport mobila
  • greutate transport mobila
  • timpul necesar
  • daca doriti ori nu servicii transport mobila